Zomertrends 2021

Zomertrends

Grijs en geel stelen de spotlight in 2021, maar deze zomer draven er heel wat andere kleuren het podium op. Surf door deze blog en stoom je alvast klaar voor de summervibes van 2021. ๐Ÿ„๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

๐Ÿต Vreugdekreet van Goudsbloem (Marigold) 

Warmte, moed en vreugde
Combineer met: Rust & French Blue

Met deze oranje tint voeg je instant vrolijkheid toe aan je garderobe. Combineer met Roest voor een stijlvolle โ€˜desert lookโ€™. Je outfit breken met wat fun? Draag er accessoires in cerulelumblauw bij, zoals een sjaaltje of een riem.

๐Ÿ™ Loop op wolken met Ceruleumblauw (Cerulean Blue) 

Rust, onschuld en hoop
Combineer met: Rust & Inkwell

Ceruleum verdient een vaste plaats in je kast. Deze kleur is zo tijdloos, dat het de titel draagt van kleur van het millennium

Combinaties genoeg, maar Roest blijft een absolute topper. Op weg naar een sollicitatie, BBQ bij vrienden of dagje pretpark? Met een roestbruine broek en een hemelsblauwe blouse val je nooit uit de toon.

Tip: Toevallig nog inktblauwe pumps of een blazer liggen? Dan maak je het plaatje helemaal af. ๐Ÿ“ธ

๐Ÿ‚ Rustig aan met Roest (Rust) 

Maturiteit, stabiliteit en sereniteit
Combineer met: Illuminating Yellow & Green Ash

Roest: de kleur van de eerste herfstbladeren. En juist daarom perfecte tegenhanger voor fellere zomerkleuren. Illuminating Yellow en Green Ash borrelen van jeugdige vrolijkheid. Door dit te matchen met roestbruin voeg je hier een volwassen, betrouwbare finesse aan toe.

๐Ÿฅฟ In koninklijke voetsporen met Frans blauw (French blue) 

Royaliteit, elegantie en weelde
Combineer met: Roest en Buttercream

Frans blauw spant de kroon met een weelderige en adellijke vertoning. Geen toeval dat een mannetjespauw deze kleur uit zijn verendoos haalt om vrouwtjes te lokken. ๐Ÿฆš

Ook hier zijn de opties - net als bij Ceruleum - eindeloos. Vrijspel voor je creativiteit!

Onze favorieten:

  • Inktblauw en crรจme voor een fancy & classy look ๐Ÿธ
  • Illuminating Yellow en Marigold voor een ultiem zomergevoel ๐Ÿน

๐Ÿฌ Om van te snoepen in suikerspingroen (Green ash)

Frisheid, vrolijkheid en jeugdigheid
Combineer met: Inkwell, Rasberry sorbet

Jofel en blij, dat is Green Ash. Een zekere onschuld schuilt in deze frisgroene schakering. Vul het jeugdige, onbezonnen groen aan met inktblauw voor een meer volwassen stijl. Met Raspberry sorbet als derde ingrediรซnt, gooi je durf en originaliteit in de mix. Hoe meer van dit framboosroze je toevoegt, hoe speelser en zomerser je voor de dag komt.

๐ŸฆฉDiepe zee in met Koraal (Burnt Coral) 

Vrijheid, lichtheid en onafhankelijkheid
Combineer met: Buttercream & Willow

Koraal komt het mooist tot zโ€™n recht als je het combineert met klassieke basiskleuren. Crรจme is een ideale partner voor Burnt Coral. Gebruik het duo van koraalroze en Buttercream in combinatie met Willow green voor een luchtige look overdags. Voor een avondoutfit of een iets formelere aanpak, is Inkwell je derde speler.

๐ŸŒด(Palm)boom in met munt (Mint) 

Jeugdigheid, vernieuwing en bloei
Combineer met: Green Ash & Illuminating

Groene weelde je op het lijf geschreven? Dan bekoort dit muntgroen je vast. Je zag deze kleur al eerder tijdens cactus-, โ€™Jungle Feverโ€™- en de peacocktrends. En ook deze zomer laat deze vrijgevige natuurtint zich graag zien.

Geef een nog frissere twist aan muntgroen met Green Ash en Illuminating Yellow. Deze drie kleuren samen zijn de ultieme zomerverkondiging.

๐Ÿ‰ Zomerse zoete zonde? Frambozensorbet! (Raspberry sorbet) 

Energie, ongeremdheid en moed
Combineer met: Mint of Green Ash

Deze kleur is luid. Snikhete zomerdagen, spiesjes watermeloen in het park en ijsjes aan zee: dat is Rasberry Sorbet. Deze fruitige kleur is het gelukkigst met groen aan zโ€™n zij. Felgroen en framboos versterken elkaar en zijn de perfect voor festivals en als beachwear.
Liever iets zachter? Gebruik Raspberry Sorbet als secundaire kleur bij Green Ash. De felroze details fonkelen dan echt als framboosjes aan een struik.

๐Ÿ”ฎ Op naar heilige drievuldigheid met Amethist (Amethyst Orchid)

Luxe, sereniteit en mysterie
Combineer met: Ultimate Grey en Illuminate Yellow

Amethist: genoemd naar de paarse edelsteen. En dat zegt meteen alles. Amethyst Orchidee straalt luxe uit. En wat associรซren we met luxe? Je raadt het al: goud. ๐Ÿ‘‘

...Of Illuminating yellow. Dit paars is de onverwachte derde held ๐Ÿฆธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ die het powerteam van grijs en geel vervolledigt. Het deelt standvastigheid en sereniteit met onze grijze rots, maar lokt tegelijk nieuwsgierigheid en positiviteit uit, zoals ons gele lichtpunt.

Voor elk wat wils

De zomertrends van 2021 bieden veel:

  • Koude en warme tinten
  • Timide en luide opties
  • Flash and class

Ruimte genoeg dus om te experimenteren en originele combinaties te boetseren. Mix โ€™nโ€™ match naar hartenlust tijdens de zomer van 2021!

Kleding laten maken in je favoriete kleur? Persoonlijk advies? ๐Ÿ‘‰ Boek je bezoek op adembelgiumclothing.eu/reserveren
โœ… Handmade โœ… Uniek โœ… Duurzaam