Kleur 2021 met rotsvast grijs en hoopvol geel

Kleuren2021

Grijs en geel: de kleuren van 2021 - aldus kleurinstituut PantoneUltimate Gray (ultiem grijs) en Illuminating Yellow (verlichtend geel) veroveren dit jaar interieurs, catwalks en winkelstraten. 

2021: gemengde gevoelens

Gewoonlijk kiezen de experts van Pantone één kleur van het jaar, maar dit jaar loopt het een tikkeltje anders. Na een gure periode van chaos, onzekerheid en onwetendheid smachten we om onze familie vast te grijpen, op stap te gaan met vrienden en om te gaan en staan waar we willen. 

In 2021 zoeken we meer dan ooit stabiliteit, vrijheid en vrolijkheid. Dit verlangen naar zekerheid en rust enerzijds en optimisme en activiteit anderzijds weerspiegelt zich in de combinatie van, je raadt het al, grijs en geel.

Ultimate Gray: praktisch en rotsvast

Ultimate gray staat embleem voor stabiliteit en zekerheid. Het cementgrijs is rotsvast, betrouwbaar en voorspelbaar. Bovendien ook erg praktisch

 • Weerbaar: stofjes of vlekjes vallen niet op en zijn geen drama voor grijs

 • Neutraal: combinatiemogelijkheden met andere kleuren zijn eindeloos

Net daarom een populaire en veilige basis voor interieurs (denk aan muren, zetels en gordijnen) en (professionele) outfits. 

Wist je dat ... 

... grijs een van de beste kleuren is om te dragen voor een sollicitatie?

Het zorgt voor een verfijnde, betrouwbare en volwassen uitstraling. Bovendien is grijs kalm en sereen en leidt het niet af van het gesprek.

Grijs = symbool voor:

 • neutraliteit
 • wijsheid
 • soliditeit
 • rust
 • zekerheid

Tip: Bye, grijze muis

Grijs verdwijnt snel op de achtergrond. Voeg wat fun toe met felle details. Accentueer eens met gele sokken, een roze handtas of een koningsblauwe riem.

Goed gezelschap voor mr. GreyIlluminating yellow: licht en optimistisch

Het paasgele Illuminating staat voor optimismehoop en een nieuwe start. Net als de eerste narcis kondigt de kleur zonnige dagen en plezier aan. Dagen gevuld met uitstapjes, picnicks en BBQ’s. Met geel in je outfit geef je jezelf een creatieve, vrolijke en enthousiaste uitstraling.

Wist je dat ...

... geel je brein stimuleert? Met deze kleur in je vizier, onthoud je beter informatie, leg je sneller verbanden en wek je nieuwe ideeën op.

Geel = symbool voor:

 • vreugde
 • optimisme
 • activiteit
 • enthousiasme
 • communicatie

Tip: geel voor de ogen?

Geel valt op. Niet voor niets zie je de kleur op gevarenborden, stoplichten en wegmarkeringen. Combineer daarom verstandig en wees zuinig. Te veel felle kleuren maken je outfit duizelingwekkend fluo & flashy.

Beste vrienden van lady Yellow 

Ultiem grijs en verlichtend geel: samen sterk 

Door de twee kleuren te combineren, creëer je een perfecte mix van stabiliteit en betrouwbaarheid enerzijds en lichtheid en vrolijkheid anderzijds. Exact wat we nodig hebben na een jaar als 2020.

Dat wij het hélemaal eens zijn, dat zie je wel aan het logo van =ADEM= 😎.

Ook spelen met grijs en geel in je outfit?  Boek je bezoek op adembelgiumclothing.eu/reserveren